Panasonicilta uusia objektiiveja


Panasonic on esitellyt tänään Frankfurtissa pari uutta Micro Four Thirds -objektiivia. Sen verran mielenkiintoisilta vaikuttavat, että pakkohan ne on noteerata.

Vanha 45 mm:n makro-objektiivi saa kaverikseen uuden 30 mm f/2.8 makron (H-HS030). Kinarissahan tuo vastaa 60-millistä. Tarkennusetäisyys on 10,5 cm ja objektiivi tarjoaa 1:1 suurennussuhteen, joten se on varsin mielenkiintoinen tuttavuus kenelle tahansa makroilusta kiinnostuneelle. Tuollaisella polttovälillä se tosin soveltuu varsin hyvin myös moneen muuhun käyttöön. Objektiivista löytyy 240 fps Drive Auto Focus (AF) ja MEGA O.I.S. (Optical Image Stabilizer), mikä tarkoittanee tehokasta autofokusta ja hyvää kuvanvakausta.

Panasonic Lumix G 30 mm f/2.8 O.I.S. Macro (H-HS030)

Panasonic Lumix G 30 mm f/2.8 O.I.S. Macro (H-HS030, Kuva Panasonic Nordic)

Optisella vakaajalla on varustettu myös uusi 42.5 mm f/1.7 -objektiivi, joka kinarissa vastaisi juurikin perinteistä kasivitosta. Tarkennusetäisyys on 31 cm, mikä tarkoittaa että lasilla pääsee kohtuullisen lähelle perinteisiin 85 mm:n objektiiveihin verrattuna. Objektiivista löytyy 240 fps Drive Auto Focus (AF) ja Power O.I.S. (Optical Image Stabilizer), mikä tarkoittanee tehokasta autofokusta ja hyvää kuvanvakausta.

Panasonic Lumix 42.5 mm f/1.7 O.I.S. (H-HS043, kuva Panasonic Nordic)

Panasonic Lumix 42.5 mm f/1.7 O.I.S. (H-HS043, kuva Panasonic Nordic)

Objektiivit tulevat saataville huhtikuussa, mutta tarkempia hintatietoja sekä speksejä saadaan vielä odottaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: