Tulevia juttuja & teaser


Ajattelin tähän väliin kirjoitella hieman tulevista suunnitelmista blogin suhteen.

Kuten osa Pelivaraan eksyneistä tietääkin, olen kirjoitellut välillä Kamera-lehteen juttuja. Tarkoitus olisi julkaista täällä muutama noista jutuista pienen editoinnin jälkeen. Keskityn sellaisiin juttuihin, jotka ovat pysyneet tuoreina aihepiirinsä suhteen. Aikakriittiset Kamera-lehdessä julkaistut juttuni jätän rauhaan.

Toinen asia… Jonkin aikaa on testissä ollut Katan Revolver 8 -kamerareppu. Tarkoitus olisi nyt vihdoin koota ajatuksia tuosta laukusta yhteen ja kirjoitella aiheesta juttua, kuvituksen kera. Kyseessä on hieman poikkeuksellinen reppu, kuten tulee käymään ilmi.

Lopuksi pari sanaa eräästä toisesta tekeillä olevasta jutusta. Asia liittyy pariin uuteen tulokkaaseen, joista olisi tarkoitus myöskin raportoida lähiaikoina. Noista en kerro tässä vaiheessa enempää, julkaisenpahan vain vihjailevan kuvan. Myös näihin sopii hyvin tuo ”poikkeuksellinen” -määre. Pysykää siis kanavalla!

F-stop camera bags

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: