JAMKin Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma tarjoaa: Digiexpo 2012 -messulippuja jaossa.


Suomen suurimmat kuluttajaelektroniikan messut, Digiexpo 2012, on parhaillaan menossa Helsingin messukeskuksessa. Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma on mukana messuilla esillepanijana, ja koska allekirjoittanut on ko. organisaation edustajana mukana messuilla, voin tarjota Pelivaran lukijoille vielä muutamia lippuja messuille.

Liput oikeuttavat ilmaiseen kertakäyntiin DigiExpo, HifiExpo, SkiExpo, BoardExpo ja Lätkä&Säbä -messuilla kuluvana viikonloppuna. Messut ovat auki tänään klo 19 saakka ja huomenna sunnuntaina klo 10-17.

Mikäli sinua kiinnostaa messulipun saaminen, käy tykkäämässä Facebookissa olevaa Pelivaran sivua ja ota sen jälkeen yhteyttä allekirjoittaneeseen puhelimitse. Jaan jäljelläolevat liput kiinnostuneille kyselyjen saapumisjärjestyksessä. Jos saat lipun, voit noutaa sen messujen pääsisäänkäynnin luota.

Muista myös käydä tutustumassa JAMKin ständiin osastolla 6b131. Osaston teemana on ”Pelialalle töihin”.

Lippuja ei ole jäljellä montaakaan kappaletta, joten toimi nopeasti!

[EDIT 7.11.2012: Kiitos kaikille messukävijöille, messut olivat ja menivät viime viikonloppuna]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: