Testissä: ThinkTank Retrospective 5

Think Tank Retrospective 5

Taskuja ja lokeroita

Laukussa on paljon taskuja, lokeroita ja koloja joihin erilaisia tarvikkeita voi laittaa. Suuren etutaskun lisäksi laukun sisällä on etupuolella organisointitasku, johon voi sijoittaa pieniä tavaroita kuten paristoja, kyniä, puhdistustarvikkeita yms. Takaosassa on sisäsivulla koko laukun kokoinen vetoketjutasku, kuten myös laukun ulkopuolella. Myös laukun sisäsivuilla on taskut, joihin voi tarvittaessa sijoittaa erilaisia asioita, kuten myös ulkosivuilla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos ulkosivuilla oleviin taskuihin sijoittaa jotain suurempaa, kuten esimerkiksi vesipullon (0,33 l vesipullo mahtuu), vie se tilaa laukun sisälle laitettavilta tavaroilta koska sivutaskut eivät anna kovin paljoa periksi ulospäin.

Etuosan sisäpuolinen organisointitasku

Takaosan sisäpuolinen vetoketjutasku. Kuvassa näkyvissä myös sisäpuoliset pystytaskut, joista vasemmassa LCDVF 16:9 ja oikeassa Olympuksen FL36R salama.

Takaosan ulkopuolinen vetoketjutasku

Laukun sisäsivulla oleva tasku, löytyy molemmilta puolilta

Laukun ulkopuolella oleva sivutasku ja kiinnikeremmi, johon voi kiinnittää lisävarusteita kuten oheisessa kuvassa olevan vihaisen linnun. Tasku ja kiinnikeremmi löytyvät laukun molemmilta puolilta.

<< Pieni suuri laukku | Mukautuvuutta >>

6 Comments on “Testissä: ThinkTank Retrospective 5

  1. Olipa kerrankin todella hyvä arvostelu: laaja, monipuolinen ja paljon tietoa antava!
    Kiitos tästä!

  2. Retro 5 on eniten käyttämiäni laukkuja. Siinä on kivaa materiaali, ulkonäkö ja joustavuus. Mutta mitä katu- ja matkakuvaukseen tulee, niin olen ruvennut ujostelemaan laukun melko vapaana heiluvaa kantta. Tuntuu että sieltä on tosi helppo näpistää tavaraa kun kuvaaja on keskittynyt muuhun.

    Koen myös, että laukun kannettavuus heikkenee jos siihen tunkee liikaa kamaa. Laukusta tulee semmoinen pallo. Täyskäri pienellä objektiivilla sinne mahdtuu hyvin, mutta m43 kameran kanssa tuo on enemmän omillaan.

    Eli tykkään ja en tykkää. Kuitenkin parhaita näistä pienistä laukuista.

    • Samanlainen on oma käyttökokemukseni vuosien jälkeen. Nykyään laukussa keikkuu yleensä mikrojärkkäri (tai pari) ja pari kevyttä objektiivia. Tarra tosin pitää sen verran ääntä avattaessa että itse en ole kokenut että kamat olisivat jotenkin vaarassa ilman että sitä huomaisin. Tämä laukku on myös minun laukuistani se, joka on reissannut maailmalla ehdottomasti eniten mukana 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: