Pelastakaa Reijo!


Isot lehtitalot ovat viime vuosina kiristäneet otettaan freelancetoimittajien ja valokuvaajien toimittaman materiaalin suhteen. Monessa tapauksesssa lehtitalot haluavat tekijöiltä kaiken itse määrittelemäänsä hintaan. Tällainen toiminta on sananvapauden kannalta huono juttu.

Kampanjasivulla www.pelastakaareijo.fi ohjeita siitä, kuinka voit toimia jos haluat pyrkiä vaikuttamaan tilanteen parantamiseksi. Vaikuttaa voit allekirjoittamalla addressin, lähettämällä postia sanomalehtien toimituksiin tai kansanedustajille sekä osallistumalla mielenosoituksiin.

Addressin voit allekirjoittaa osoitteessa http://www.adressit.com/vaadimme_reilua_journalismia.

Jokainen voi vaikuttaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: