Kuva & Kamera 2011 lähestyy


Kuva & Kamera 2011 -messut järjestetään tänä vuonna suuremmissa puitteissa Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaan tiloissa 2.-3.4.2011.

Docendo Forum Kuva & Kamera -messuilla 2.-3.4.2011

Kuva&Kamera järjestetään jo kuudetta kertaa ja aikaisempaakin mielenkiintoisempana. Kaksipäiväiset messut tarjoavat osastoilla, seminaareissa ja tietoiskuissa kattavan läpileikkauksen kuvan elinkaareen. Tapahtuma esittelee viimeisimmän tiedon kuvauksesta, käsittelystä, arkistoinnista, esittämisestä ja kuvan jakelusta sen eri muodoissa. Messujen näyttelypinta-ala on kasvanut keväästä 2010 yli 20 %” (Kuva & Kamera 2011)

Osallistun messuille myös tänä keväänä osana muuta Docendoforumin esiintymiskaartia. Aiheenani tällä kertaa on Photoshop Lightroom -koulu 1. Sisällöltään samanlainen esitys on sekä lauantaina klo 11:30 että sunnuntaina 14:25. Messuista löytyy lisää tietoa mm. Docendon julkaisemasta Docendo-uutiset verkkolehdestä, joka on luettavissa osoitteessa http://media.wsoy.fi/wsoy/digipaper/wsoy/1171/. Messujen tarjonnasta voi lukea myös http://www.kuvamessut.com -sivustolta.

Messuilla nähdään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: