CreativeLIVE: ilmaista luovan alan verkkokoulutusta


From Evernote:

CreativeLIVE: ilmaista luovan alan verkkokoulutusta

Amerikkalainen Chase Jarvis avasi huhtikuun alussa youtube-videollaan uuden luovan alan koulutusportaalin, joka on pääosin ilmainen ja avoin kaikille halukkaille. Ideana on, että livekurssit ovat ilmaisia, mutta jälkikäteen ladattuina maksullisia. Mielenkiintoinen konsepti, aika näyttää kuinka suuri jutusta tulee.

Virtuaalikursseja on tarjolla luonnollisesti englanniksi, mutta opettajat ainakin ovat mielenkiintoisia nimiä: David DuChemin, Art Wolfe, Vincent Laforet, Zack Arias jne. Kaikki suhteellisen kuuluisia luovan alan tekijöitä varsinkin rapakon tuolla puolen.

Valokuvauksen ja kuvankäsittelyn lisäksi kurssitarjonnassa on myös muita luovan alan taitoja kehittäviä kursseja kuten vesivärimaalausta, elokuvien tekemistä järkkäreillä, ohjelmointia, InDesign-taittoa, HTML-sivujen layoutPhotoshopin avulla yms.

Tutustu sivustoon osoitteessa http://creativelive.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: