Kuva & Kamera 2010 lähestyy


DocendoForum, Kuva & Kamera -messuilla 10.-11.4.2010.

Tämän vuoden Kuva & Kamera -messut pidetään Wanhassa Satamassa 10. – 11.4.2010.

Kuva&Kamera-messut järjestetään jo viidettä kertaa Wanhassa Satamassa ja aikaisempaakin mielenkiintoisempana. Kaksipäiväiset messut tarjoavat osastoilla, seminaareissa ja tietoiskuissa kattavan läpileikkauksen kuvan elinkaareen. Tapahtuma esittelee viimeisimmän tiedon kuvauksesta, käsittelystä, arkistoinnista, esittämisestä ja kuvan jakelusta sen eri muodoissa. KUVA&KAMERA 2010 on kohdistettu kaikille, joille kuva on keino luovuuden ilmaisemiseen.” (Kuva & Kamera 2010)

Allekirjoittanut esiintyy myös messuilla DocendoForumilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Näillä näkymin lauantaina klo 12:40-13:15 ja sunnuntaina klo 11:05-11:40. Aiheena on ”RAW-työnkulku – lisäpotkua kuvankäsittelyyn”, joten ei muuta kuin kuuntelemaan! Muilta osin messujen ohjelma löytyy messujen sivustolta osoitteesta http://www.kuvamessut.com/.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: