Päivän macvinkki: 6 päivää aikaa ladata Rucksack-softa ilmaiseksi


Vaihteeksi Twitterpainotteinen Macvinkki. Näitä Twitter-markkinoinnin kukkasia alkaa ilmestymään kyberavaruuteen päivä päivältä enemmän. Ja mikäs siinä, jos tuote on kiinnostava tai hyödyllinen. Otetaan nyt sitten irti tästä buumista kaikki mitä siitä irti saa.

Macbuzzer tarjoaa ilmaiseksi simppelin mutta näppärän pakkausohjelman Rucksack kaikille, jotka twiittaavat firman viestin oman twitter-tilinsä kautta. Lisähintana on, että ko. firman twitterfeediä pitää alkaa seuraamaan ja heille pitää antaa jokin sähköpostiosoite. Joillekin tämäkin tietty voi olla liian kallis hinta.

Niin tai näin, softa toimii ja vaikuttaa melko näppärältä, mistä syystä päätin sitä täällä blogissakin mainostaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: