Episodi IV: Uusi alku


Päätinpä sitten uudistaa tätä omaa blogikirjoitteluani hieman ja alkaa kirjoittamaan juttuja WordPressin avulla. Tuntuisi kohtuullisen monipuoliselta bloggeriin verrattuna, joten siinä mielessä näyttää hyvältä. Jatkossa julkaisen täällä juttuja itseäni kiinnostavista aiheista.

Lähdenpä nyt sitten liikkeelle vaikka digikuvaamisesta, se kun on viime vuosina ollut varsin keskeisessä osassa elämässäni. Muuten olen linjannut jutut tässä blogissa koskemaan digikuvauksen lisäksi valokuvamista, raw-tiedostojen optimointia ja työnkulkua, kuvankäsittelyä, tietokoneita, ohjelmistoja, webiä ja muita kiinnostavia aiheita. Tarkoituksenani on toisin sanoen kirjoittaa digikuvaamisesta, maailmankaikkeudesta ja kaikesta 🙂

Erotuksena aikaisempaan blogiini, jota päivitin suhteellisen harvoin, aion nyt kirjoittaa suomeksi. Aion nyt ainakin alkuun pitää vanhemman blogini (Mungozan´s Photoblog) vielä hengissä valokuvablogina täällä WordPressin puolella, jonne imaisin vanhat postit ihan testimielessä. Ajattelin, että voisi olla mielenkiintoista pitää toinen blogi pyhitettynä kuville ja vaikka vielä Lontoonkielisenä.. Toisin sanoen, tsekkaa vielä tämä WordPress blogini: Rawshooter.

Joka tapauksessa, tervetuloa uuteen blogiini. Toivottavasti viihdyt!

Kokkolassa hiihtolomalla,

Mika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: